Automatgiroljeskifter

Automatgiroljeskifter

Vi introduserer nå en helautomatisk maskin for skifte av girolje.

Speed 900 er en helautomatisk maskin som rengjør automatgirkassen og oljekjøleren innvendig samt skifter all olje i girkassen inkludert dreiemomentomformer (converter).

Speed 900 er rask og enkel i bruk. Tastaturet med 4 betjeningsknapper og et stort grafisk LCD-display med oppløsning på 240x64 punkter med forklarende ikoner og norsk tekst gjør den enkel å bruke.

Det følger med 4 skrin med ulie tilkoblingsadaptere for å koble seg inn på automatgirkassens oljekjølerkretsløp, samt peilepinne-sett for alternativ tømming og fylling via peilepinnehull på lukkede girkasser. Tilkoblingsadapterne er spesielt egnet for europeiske og asiatiske biler, og dekker de fleste automatgirkasser. Det finnes også et utvalg spesialtilpassede adaptere til ulike bilmodeller (tilbehør).


Rensende additiv kan tilføres girkassen via maskinens additivbeholder. Ønsket rensetid og oljemengde som skal skiftes ut, legges inn av brukeren som kan velge mellom manuell modus for oppdelt tømming, skylling og fylling eller helautomatisk modus.

Du finner mer informasjon om Speed 900 her: Automatgiroljeskifter

19.08.2014

NDS Group, avd. AutoMateriell, Gilhusveien 7 A, 3414 Lierstranda, tlf. 32 84 77 00, e-postadresse: firmapost@automateriell.no