Eierskifte Hellanor AS, inkludert AutoMateriell og Automester

Eierskifte Hellanor AS, inkludert AutoMateriell og Automester

Kjære kunde,

Vi ønsker med dette å informere om at Aurelius Gruppen har kjøpt Hellanor fra Hella.

AURELIUS Gruppen er en Europeisk investeringsgruppe med kontorer I München, London,  og Madrid. AURELIUS har for tiden 24 selskaper I porteføljen over hele Europa med ca  20,000 ansatte, med  en omsetning på ca + 3,8 milliarder EUR.

 

AURELIUS har en sterk tilstedeværelse i Norden: fire nordiske selskaper med  mer enn 500 millioner EUR i omsetning. Hellanor er det tredje selskapet  som  AURELIUS  har kjøpt I denne regionen.  Kjøpet av Hellanor AS bekrefter  AURELIUS sitt langsiktige engasjement i Norden. For å styrke tilstedeværelsen ytterligere, vil AURELIUS åpne ett nytt  investeringskontor i Stockholm i  2019.

 

Hellanor vil helt klart ha fordeler av den oppmerksomhet selskapet får som et selvstendig selskap under AURELIUS sin paraply. Operative eksperter innen ulike fagområder vil sikre en god og rask løsrivelse fra tidligere eier og  støtte ledelsen i Hellanor for å møte utfordringer og sikre vekstpotensialet i vårt marked.

 

For deg som kunde innebærer ikke eierskiftet noen endringer. Du vil forholde deg til de samme menneskene. Sammen med våre nye eiere vil vi sette ytterligere kraft bak den positive utviklingen av selskapet med mål om å øke din verdi av samarbeidet vårt. Vi i Hellanors ledelse er svært positive til samarbeidet med vår nye eier. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål knyttet til dette.

 

Vennlig hilsen

Hellanor AS

Ved CEO Frode Martinussen.

17.12.2018

NDS Group, avd. AutoMateriell, Gilhusveien 7 A, 3414 Lierstranda, tlf. 32 84 77 00, e-postadresse: firmapost@automateriell.no