Praktiske hjulløftere for arbeid med hjul

Praktiske hjulløftere for arbeid med hjul

AutoMateriell lanserer nå to forskjellige hjulløftere fra danske Hovmand

Danske Hovmand er leverandør av løfte- og transportløsninger til industrien, deriblant bilindustrien, og har blant annet Continental, Volvo, Renault, Audi og Daimler på sin kundeliste.

Nå lanseres produktene for norske bil- og bilgummiverksteder, og Hovmand har valgt AutoMateriell som sin samarbeidspartner i Norge.

Hovmand W-Mount
Hovmand W-Mount er en elektrisk hjulløfter for demontering og montering av hjul på bilen. Med W-Mount kan man flytte, håndtere og montere/avmontere hjul effektivt og enkelt og samtidig eliminere dårlige løft hos medarbeiderne.

W-Mount er egnet for bilforhandlere, bilverksteder og hjulutrustningsverksteder som vil øke effektiviteten ved å strømlinjeforme håndteringen av hjul på verkstedet, lette montering og avmontering av små og store hjul og fjerne alle tunge løft fra gulvhøyde.

Hovmand W-Lift
Hovmand W-Lift er en elektrisk hjulløfter for dekkreoler. Med W-Lift kan man øke effektiviteten på dekkhotell og samtidig eliminere dårlige løft hos medarbeiderne.

W-Lift sørger for enkel og hurtig innlegging og plukking av hjul/dekk i dekkreolene, og er egnet for alle bilforhandlere/verksteder med dekkreoler med inntil tre hyller.

Ytterligere informasjon
Du finner mer informasjon om AutoMateriells hjulløftere her: Hjulløftere

 

Hovmand W-Lift

 

Hovmand W-Mount

02.09.2014

NDS Group, avd. AutoMateriell, Gilhusveien 7 A, 3414 Lierstranda, tlf. 32 84 77 00, e-postadresse: firmapost@automateriell.no