Josam induksjonsvarmere

Josam induksjonsvarmere

Nå får du Josam induksjonsvarmere hos AutoMateriell

AutoMateriell utvider sortimentet innen induksjonsvarmere når vi nå introduserer induksjonsvarmerne fra svenske Josam.

Josam er en pioner innen oppvarming av rammer, aksler osv. og tilbyr en effektiv og pålitelig oppvarmingsmetode. Resultatet er et renere og sikrere arbeidsmiljø.

En induksjonsvarmer gjør jobben enklere og sikrere i forhold til bruk av åpen flamme. Ved å bruke induksjonsvarmer, elimineres risikoen for å skade nærliggende deler som gummistøvhetter, plastmateriale, tekstiler osv.

Josams induksjonsvarmere sikrer rask, trygg og nøyaktiv oppvarming.

Josam JH400
Kraftig induksjonsvarmer for plateretting og løsning av bl.a. rustne/fastsittende klemmer, bolter og muttere (opp til M24). Induksjonseffekten er på hele 3,7 kW.

Josam JH1000
JH1000 er en robust, kompakt og ergonomisk utformet induksjonsvarmer for lettere rammeopprettingsjobber og løsning av tyngre maskindeler som bl.a. rustne/fastsittende bolter og muttere, foringer og lagre. Modellen er godt egnet for lastebil og landbruksmaskiner.

Josam JH1500
JH1500 er toppmodellen fra Josam, og er en “Heavy duty” induksjonsvarmer spesielt egnet for rammeopprettingsjobber, retting av aksler og store komponenter. Perfekt for de krevende jobbene på lastebil, landbruksmaskiner og anleggsmaskiner.

Ytterligere informasjon
Du finner ytterligere informasjon om våre induksjonsvarmere på vår hjemmeside: Induksjonsvarmere

 

09.09.2014

NDS Group, avd. AutoMateriell, Gilhusveien 7 A, 3414 Lierstranda, tlf. 32 84 77 00, e-postadresse: firmapost@automateriell.no