MAHA lysjusteringsapparat det eneste godkjente for nye VW Touareg

MAHA lysjusteringsapparat det eneste godkjente for nye VW Touareg

MAHA er den første - og hittil eneste leverandøren som mottar en offisiell konserngodkjennelse fra Volkswagen AG for utstyr til å teste og justere det nye hovedlyssystemet på VW Touareg.

 

Spesielle krav krever spesielle løsninger. MAHA har utviklet en ny programvareversjon til lysjusteringsapparatet MLT 3000 / VAS 621 001. MAHA er dermed for tiden den eneste produsenten som tilbyr et lysjusteringsapparat som innehar Volkswagens offisielle godkjenning for alle modeller.

Den nye VW Touareg gir kunden valget mellom to lyskastervarianter: LED eller toppmoderne IQ.LIGHT LED Matrix hovedlys. Begge varianter kan kontrolleres og justeres riktig ved hjelp av MAHA-apparatet ved å velge riktig modus og justere i tråd med produsentens spesifikasjoner.

De nye toppmoderne, komplekse belysningssystemene med en rekke tilleggsfunksjoner sørger ikke bare for økt sikkerhet på grunn av bedre veibelysning og reduksjon av gjenskinn fra veibanen; de skaper også kontinuerlig nye utfordringer for produsenter av testutstyr.

MAHA Maschinenbau Haldenwang GmbH & Co. KG er en av verdens ledende produsenter av verksted -og testutstyr for kjøretøy. MAHA tilbyr nyskapende teknologi, og takket være sitt internasjonale forhandlernettverk tilbyr de omfattende individuell rådgivning og fremragende service - i mer enn bare feltet for lyskastetestteknologi.

Les mer om lysjusteringsapparatet her

09.01.2019

NDS Group, avd. AutoMateriell, Gilhusveien 7 A, 3414 Lierstranda, tlf. 32 84 77 00, e-postadresse: firmapost@automateriell.no