Rotary 2-søylere - nytt sortiment

Rotary 2-søylere - nytt sortiment

Verdens største produsent av kjøretøyløftere, Rotary, har fornyet sitt sortiment 2-søylere.

Vår leverandør Rotary, verdens største produsent av kjøretøyløftere, har fornyet sitt sortiment 2 søylere. Sortimentet består nå av følgende utgaver:

 

3.5 tonn
De viktigste nyhetene er at enkleste 2-søyler nå har 3.5 tonn løftekapasitet. Denne finnes i to utgaver:

  • 3.5 tonn M-versjon asymmetrisk
  • 3.5 tonn S-versjon asymmetrisk

M-versjonen har mekanisk låsesystem, og egner seg best for bruk i røffe miljøer som f.eks. hall for understellsbehandling.
S-versjonen har elektrisk trykknappbetjening for heving og senking/sikkerhetssperrer, og kan utstyres med betjening på begge søylene (tilbehør).

Felles er at begge utgavene er asymmetriske, det vil si at søylene er asymmetriske og at armene foran og bak har ulik lengde. Dette betyr at man vil kunne åpne bildørene mer når bilen står på løfteren.

 

4.5 tonn
4.5-tonns-versjonene har overtatt etter 4-tonnsutgavene. Disse finnes også i M- og E-versjon slik som 3.5-tonnsutgaven. Betjening på begge søylene er standardutstyr. I tillegg har du her valgfriheten mellom asymmetrisk eller symmetrisk utgave. Den største og viktigste forskjellen er at den asymmetriske løfteren gjør det lettere å åpne bildørene, mens den symmetriske løfteren har lengre armer og er slik sett enda mer fleksibel i forhold til plassering av bilen før løft. Den asymmetriske løfteren har likevel lange nok armer til å kunne løfte biler som Volkswagen Transporter/Caravelle og Toyota HiAce i lange utgaver.

Vi kan levere følgende utgaver:

  • 4.5 tonn M-versjon asymmetrisk
  • 4.5 tonn E-versjon asymmetrisk
  • 4.5 tonn M-versjon symmetrisk
  • 4.5 tonn E-versjon symmetrisk

 

5 tonn
Rotary 5-tonns 2-søyler leveres som tidligere i E-versjon med elektrisk trykknappbetjening, og kun i symmetrisk utgave:

  • 5 tonn E-versjon symmetrisk

 

6.5 tonn
Rotarys største 2-søyler har fortsatt en løftekapasitet på 6.5 tonn. Denne leveres med elektrisk trykknappbetjening (E-versjon) og 4 like lange armer (symmetrisk):

  • 6.5 tonn symmetrisk

Felles for alle 3.5-, 4.5- og 5-tonnsløfterne er at de kan leveres i forskjellige høyder. 6.5-tonnsløfteren leveres i én versjon, men høyden kan justeres i trinn på 150 mm. Alle løfterne kan leveres med ulike løfteadaptere/løftepads. Se de enkelte produktene for flere detaljer og spesifikasjoner.

 

Med det nye sortimentet til Rotary, samt vårt eksisterende sortiment fra Stertil Koni og John Bean, har vi nå et komplett og dekkende sortiment av 2-søylere for de profesjonelle brukerne. Du finner hele vårt sortiment av 2-søylere ved å følge denne linken: 2-søylere.

19.02.2013

NDS Group, avd. AutoMateriell, Gilhusveien 7 A, 3414 Lierstranda, tlf. 32 84 77 00, e-postadresse: firmapost@automateriell.no