Om AutoMateriell

AutoMateriell ble etablert i Oslo i januar 1939, og har i alle år vært en viktig aktør i bil- og motorbransjen. AutoMateriell er i dag en av Norges mest betydningsfulle leverandører av utstyr til bilbransjen, og har stor erfaring innen løfteutstyr, hjulstilling, dekk- og testutstyr. De siste årene har vi dessuten hatt stor suksess med planlegging og totalprosjektering av bilverksteder.


Vi i AutoMateriell er stolte av å ha etablert noen av verdens mest anerkjente merkenavn i det norske markedet, blant annet merker som MAHA, Stertil Koni, John Bean, Sicam, Rotary og Altus.

I november 2011 ble AutoMateriell kjøpt opp av daværende Hellanor AS, nå NDS Group AS. Dette var et viktig skritt på veien mot å bli totalleverandør til norske bilverksteder.

Siden mars 2016 er AutoMateriell innfusjonert i NDS Group AS (org.nr. 912 589 749), og er nå NDS Group AS sin avdeling for verkstedutstyr.

 

Kvalitetspolitikk


Vi har som formål å fremstå i markedet som en leverandør av utstyr med høy kvalitet, være teknisk gode på service og levere akkrediterte kalibreringstjenester. Dette skal vi gjøre ved å tilby våre kunder kvalitetsprodukter, høy kompetanse og tillit.

Alle våre prosesser utføres med den hensikt å drive lønnsomt og i tråd med våre eieres mål og forventning til resultat.

NDS Group AS, avd. AutoMateriell ønsker med vår kompetanse og profesjonalitet å være en foretrukken samarbeidspartner og leverandør til alle våre underleverandører og samarbeidspartnere.

Vårt kvalitetssystem forbedres kontinuerlig slik at vi til enhver tid har gode interne prosesser og fokus på kundetilfredshet.

Alt personell hos NDS Group AS avd. AutoMateriell, forplikter seg til å gjøre seg kjent med kvalitetsdokumentasjonen og etterleve disse retningslinjene og prosedyrene i sitt arbeid. Som en basis gjennomgås dette under opplæring for godkjenning av personell.

Vårt personell skal være uavhengige av all påvirkning, særskilt finansielle, som kan påvirke skjønn eller resultater av oppdrag som utføres, aktiviteter skal utføres på en upartisk og strukturert måte. Dette gjelder også våre samarbeidspartnere som utfører oppdrag for oss.

 

Vi forplikter oss til å etterleve lover og myndighetskrav samt krav i NS-EN ISO/IEC 17025:2017, og NS-EN ISO 9001:2015.

 

 

AutoMateriell hovedkontor

AutoMateriell
Gilhusveien 7 A
3414 Lierstranda

 

Avdeling Kristiansand

AutoMateriell
Mjåvannsvegen 165
4628 Kristiansand

 

Avdeling Stavanger
AutoMateriell
Maskinveien 16
4033 Stavanger

 

For telefonnummer og e-postadresser se "Kontakt oss".

 

NDS

For å lese mer om hva NDS kan tilby det norske markedet, anbefaler vi å besøke deres hjemmesider (klikk på logoen).

 

AutoMateriell er medlem i ABL - Autobransjens Leverandørforening.

 

AutoMateriell er akkreditert av Norsk akkreditering, og tilfredsstiller kravene i NS-EN ISO/IEC 17025. Se akkreditering her
Omfanget gjelder akkreditert kalibrering av bremsetester (person- og lastebil), avgassmåler, røykgassmåler og lysjusteringsapparat, og utføres på de fleste merker.

 

AutoMateriell er sertifisert etter NS-EN ISO 9001:2015. Se sertifikat her.

 

Siden sommeren 2011 er AS AutoMateriell sertifisert som en Miljøfyrtårn-bedrift.

NDS Group, avd. AutoMateriell, Gilhusveien 7 A, 3414 Lierstranda, tlf. 32 84 77 00, e-postadresse: firmapost@automateriell.no