Om AutoMateriell

AutoMateriell ble etablert i Oslo i januar 1939, og har i alle år vært en viktig aktør i bil- og motorbransjen. AutoMateriell er i dag en av Norges mest betydningsfulle leverandører av utstyr til bilbransjen, og har stor erfaring innen løfteutstyr, hjulstilling, dekk- og testutstyr. De siste årene har vi dessuten hatt stor suksess med planlegging og totalprosjektering av bilverksteder.

 

Vi i AutoMateriell er stolte av å ha etablert noen av verdens mest anerkjente merkenavn i det norske markedet, blant annet merker som MAHA, Stertil Koni, John Bean, Sicam, Rotary og Altus.

I november 2011 ble AutoMateriell kjøpt opp av daværende Hellanor AS, nå NDS Group AS. Dette var et viktig skritt på veien mot å bli totalleverandør til norske bilverksteder.

Siden mars 2016 er AutoMateriell innfusjonert i NDS Group AS (org.nr. 912 589 749), og er nå NDS Group AS sin avdeling for verkstedutstyr.

 

AutoMateriell hovedkontor

AutoMateriell
Gilhusveien 7 A
3414 Lierstranda

 

Avdeling Kristiansand

AutoMateriell
Mjåvannsvegen 165
4628 Kristiansand

 

Avdeling Stavanger
AutoMateriell
Maskinveien 16
4033 Stavanger

 

For telefonnummer og e-postadresser se "Kontakt oss".

 

NDS

For å lese mer om hva NDS kan tilby det norske markedet, anbefaler vi å besøke deres hjemmesider (klikk på logoen).

 

AutoMateriell er medlem i ABL - Autobransjens Leverandørforening.

 

AutoMateriell er akkreditert av Norsk akkreditering, og tilfredsstiller kravene i NS-EN ISO/IEC 17025.
Omfanget gjelder akkreditert kalibrering av bremsetester (person- og lastebil), avgassmåler, røykgassmåler og lysjusteringsapparat, og utføres på de fleste merker.

 

AutoMateriell er sertifisert etter NS-EN ISO 9001:2015.

 

Siden sommeren 2011 er AS AutoMateriell sertifisert som en Miljøfyrtårn-bedrift.

NDS Group, avd. AutoMateriell, Gilhusveien 7 A, 3414 Lierstranda, tlf. 32 84 77 00, e-postadresse: firmapost@automateriell.no