Våre leverandører

AutoMateriell ønsker å være den foretrukne leverandøren for profesjonelle bil- og bilgummiverksteder i Norge. AutoMateriell skal tilby rett produkt til kunden. Vi har mye fagkunnskap og lang erfaring, og ønsker å hjelpe våre kunder til å velge rett produkt for jobben. Kvalitet trenger ikke koste, men det lønner seg!

For oss er det også en bekreftelse at ledende produsenter velger nettopp AutoMateriell som sin representant i Norge.

Blant våre leverandører finner du blant annet:

 

Svært anerkjent dansk produsent av hydraulisk løfteutstyr, som for eksempel traversløftere, frihjulsløftere, gravjekker, garasjejekker, hydrauliske presser osv. 10 års garanti på stålkonstruksjoner og 3 års garanti på hydrauliske komponenter understreker den høye kvaliteten.
Verdens ledende produsent av komplette produksjonslinjer for dekk. Produktene blir utviklet og produsert i Danmark. Ahcon har fokus på ergonomi og effektivitet og sist men ikke minst kvalitet i alle ledd.

Produsent av bremseprøvere og testlinjer for person- og vare-/lastebiler. Nederlandske Altus er en nisjebedrift som kun utvikler og produserer bremseprøvere og testlinjer for det europeiske markedet. Altus står for svært høy driftssikkerhet og lang levetid.

Tyske Haweka er mest kjent for produksjon av sentreringsverktøy for alle typer avbalanseringsmaskiner. Haweka produserer også hjulstillingsutstyr for lastebil og buss.
Danske Hovmand er leverandør av løfte- og transportløsninger til industrien, deriblant bilindustrien, og har blant annet Continental, Volvo, Renault, Audi og Daimler på sin kundeliste.

John Bean er en del av Snap-on Equipment, og produserer og leverer alt av hjulstillingsmaskiner og dekkmaskiner til hele verden. John Bean er oppfinneren av 3D-hjulstillingsapparatet, og er i dag å regne blant bransjens mest innovative produsenter. AutoMateriell har representert John Bean i mer enn 30 år.
Svenske Josam er en pioner blant annet innen induksjonsvarmere samt hjulutmålingsutstyr til tungbil.
Polske KART er en av de mest anerkjente produsentene av hjulvaskere i verden. Svært god driftssikkerhet, lang levetid, god driftsøkonomi på vaskerne i tillegg til gode vaskeresultater er sikre kjennetegn for KART.

Sveitsiske LISTA er ansett som markedslederen innen arbeidsplass- og lagringsløsninger i Europa. LISTA har satt standarden, og navnet er i dag synonymt med verktøykabinett for profesjonelle brukere. Det store utvalget kabinetter, arbeidsbenker og hyllesystemer kan kombineres fritt for at din arbeidsplass skal fungere. LISTAs produkter er brukt verden over av mer enn 100.000 fornøyde kunder innen alle mulige bransjer.
Nederlandske MAD lager bremseskivedreiere av ypperste kvalitet. Lang fartstid, solid rennomé og godkjenninger fra ulike bilprodusenter er en bekreftelse på at dette er produkter som får jobben gjort med riktig presisjon.

Tyske MAHA er verdens største produsent av bremseprøvere, testlinjer og annet testutstyr. I tillegg er MAHA en betydelig leverandør av løfteutstyr.
MAHA har et tett samarbeid med bilprodusentene, og har i dag OEM-godkjenninger for praktisk talt alle merker.
De er kjent for innovative produkter av meget høy kvalitet, og er representert i mer enn 130 land. Vi har representert MAHA i Norge siden 2006.

Nederman er markedsleder på avsugsystemer, og leverer eksosavsug, støv- og røykavsug, oljedistribusjonsanlegg samt arbeidsplassavskjerming.
NTT har i mer enn 30 år levert trykkluft- og verktøyteknikk fra verdens ledende produsenter. CP Tools (Chicago Pneumatic) er en svært anerkjent amerikansk produsent av kompressorer og luftverktøy.
Italiensk produsent av lufthydrauliske kvalitetsjekker fra 2 til 60 tonn. Pasquin er kjent for utvikling av smarte løsninger og ikke minst for høy kvalitet.
Engelsk produsent av prefabrikkerte graver. Produserer skreddersydde inspeksjonsgraver/arbeidsgraver for alle formål med ønsket utstyr.
Tyske Romess er en ledende og anerkjent leverandør av service- og måleutstyr til kjøretøy. Firmaet har spesialisert seg på bremseservice og kjøretøyutmåling. Eksempler på produkter er bremsevæskeskiftere/-luftere, bremsevæsketestere, spesialverktøy til hjulstillingskontroll og innstilling av førerassistentsystemer på Mercedes-Benz.
Amerikanske Rotary er en del av BlitzRotary som er verdens største produsent av kjøretøyløftere. I kategorien 3 tonn alene produserer de mer enn 35.000 løftere pr. år, og har løftere i alle vektklasser. Alle løfterne fra Rotary er helhydrauliske og kjent for sin enestående kvalitet og slitestyrke. Rotary har i tillegg OEM-godkjenninger fra så godt som samtlige store bilprodusenter verden over, og kan tilby et komplett spekter av løftere i alle størrelser og vektklasser. Rotary har vært leverandør til AutoMateriell siden 1994.

Danske Scangrip har produsert verktøy av meget høy kvalitet til bilbransjen siden 1906. De siste årene har de hatt stor suksess med merkevaren SCANGRIP LIGHTING, som er en serie med innovativ LED-arbeidsbelysning for bilverksteder og industri. Med produktserien Line Light har de satt en ny standard for arbeidsbelysning for kjøretøyløftere med sine moderne, svært robuste og lyssterke LED-lysrør. Line Light er "Made in Denmark" og leveres med 10 års fabrikkgaranti som understreker den høye kvaliteten.

Italienske Sicam er i dag en av de mest anerkjente produsentene av dekkmaskiner og hjulbalanseringsmaskiner. Sicam dekkmaskiner har vært markedsleder i Norge omtrent fra første dag. Sicam står for kvalitet, kvalitet og kvalitet, og har vært leverandør til AutoMateriell i mer enn 35 år.

Stertil-Koni er en nederlandsk produsent av kjøretøyløftere for alt fra personbiler til tog, med spesialisering på tungbil. Alle produktene er hydrauliske, hvor driftssikkerhet, levetid, lave vedlikeholdskostnader og gjennomprøvde løsninger er fellesnevneren. Dette har gjort Stertil-Koni til en av Norges mest solgte kjøretøyløftere. AutoMateriell har representert Stertil-Koni i Norge siden 1989.
TEXA er en svært betydningsfull og innovativ produsent av bl.a. avgass- og røykgassmålere, diagnosetestere og AC-maskiner. Vi har et tett samarbeid med Elektro Partner AS, som er importør av TEXA i Norge.
Top Auto er en rasktvoksende italiensk leverandør av bl.a. lysjusteringsapparater og automatgiroljeskiftere.

Amerikansk produsent av utstyr og maskiner til dekkverksteder. Mest kjent for sjokkfyllere og seipemaskiner.


Werther er en stor italiensk produsent av kjøretøyløftere og annet hydraulisk verkstedutstyr. Werther har et meget stort og omfattende vareutvalg der AutoMateriell representerer et utvalg tilpasset det norske markedet.

Tradisjonsrik italiensk produsent av utstyr til autobransjen. I dag er Zeca mest kjent for testutstyr for bilverkstedet, innovative håndlamper og ikke minst kabeltromler for strøm og slangetromler for trykkluft.

NDS Group, avd. AutoMateriell, Gilhusveien 7 A, 3414 Lierstranda, tlf. 32 84 77 00, e-postadresse: firmapost@automateriell.no